missbruk av omhändertagande?

Ove Svidén, peace.se

Varför all denna kommunala människohandel? Jo, den är mycket lönsam för de kommuner som tar emot pengarna, och för de invigda kommunpolitiker som har lärt sig att hålla tyst om saken…
* Genom att välja ut ett barn och sätta ”stämpeln LVU på dess panna”, kan Socialförvaltningen med Tingsrättens hjälp och några påhittade svepskäl ta bort barnet från sina föräldrar. Kommuner som hjälper det utpekade barnet till en familjehemsplacering eller HBT-hem får 37.500 kronor per månad och LVU-offer! Under åren innan Socialdemokratin förlorade regeringsmakten 2006 var taxan högre: 50 tusen kronor per månad och LVU-barn!
* LVU betyder Lagen om Vård av Ungdom. Lagen kräver att Kommunen gör det som är bäst för barnen. Men eftersom barnen inte har förstånd att kritisera kommunen, och traumatiserade föräldrar och ensamstående mammor väljs ut med omsorg för att de sannolikt inte vågar protestera, kan kommunens fulaste fiskar betrakta LVU-budgeten från Storebror Staten, som bonus för egen vinning. Kreativ bokföring döljer den listiga penningtvätten.
* Om alkohol och knark är inblandat, Tillämpas LVM-lagen; Lagen om Vård av Missbrukare. Då blir kommunens bonus flerfalt större. Och, om en socialchef missköter sig kan hon bli avpolletterad med ett avgångsvederlag på 2,2 miljoner kronor – för att inte frestas att avslöja LVU- och LVM-skandalerna!
* När en kommun tar emot en flykting, betalar EU via svenska staten ut 1,2 miljoner kronor, som en engångssumma. Avtalet med USA om att ta emot Irakier och Afghaner till Sverige kan vara högre. Är det någon som vet?
* Människohandeln i Sverige omsätter tiotals miljarder kronor per år.
Så fungerar Landet Lagom bakom ytan! De dolda intäkterna från människohandeln är svåra att motstå för en svensk nedtystad byråkrat!
* Den tyska tidningen Der Spiegel gjorde 1983 en artikel om saken med titeln: ”Kinder-Gulag” im Socialstaat Schweden…. Är det några av läsarna som har hört talas om Sverige, som ett fångläger för barn? Nej just det. I Landet Lagom råder tystnaden – för husfridens skull – och lönsamheten!
 

Ove Svidén

Låt oss heller inte glömma Dominic Johansson. Det tycks som att denna epidemi av omhändertagande, om det nu finns en sådan, inte bara gäller vårt land. Verkar vara vanligt även i Storbritannien, ett exempel – Pip is Kidnapped Again by Police Representing Social Services (SS)

Annonser
  1. Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: