mer om fas 3

från familjeliv.se, 9 jan:

Skulle du kunna tillbringa 8 timmar per dag på en arbetsplats, göra samma saker som alla andra men inte få betalt för det jobb du gör?

Finns väl ingen som svarar ja på denna fråga. Så ser dock verkligheten ut för oss som har varit i åtgärder på Arbetsförmedlingen. 8 timmar per dag är vi på en arbetsplats och vi får inte en krona för det jobb vi gör.

INGEN vill jobba utan att få betalt för det. Försök inte påstå något annat!

Jag har jobbat oavlönat över 1 år via arbetsförmedlingens ”sysselsättningar” Har dock haft tur och fick jobb för ett tag sen. Underbart var det att äntligen få betalt för det jobb man gör Glad

Hur kan vi acceptera att det ser ut så. Det finns något som kallas FAS 3. Hamnar man där ska man som arbetslös vara 8 timmar per dag på en arbetsplats och man får inte betalt däremot får arbetsgivaren betalt för att ha en där. Hur kan det få vara så i dagens Sverige?

Dom arbetslösa ska bara tacka och ta emot. Det fanns någon annan tråd där det klagades på dåliga fängelser. Vi arbetslösa behandlas sämre än fängelseinterner. Även om jag inte är arbetslös längre så glömmer jag inte hur fruktansvärt det var. Ändå brottet en arbetslös har begått är att inte få något jobb. Om det nu är ett brott.

Annonser
  1. Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: